Здравко Здравков сам се удря, за да изкара наказание за ЦСКА

...
Здравко Здравков сам се удря, за да изкара наказание за ЦСКА
Коментари Харесай

Осветлението от “Армията” отива на Панчарево

Здравко Здравков самичък се удря, за да изкара наказване за ЦСКА
Някои неща от стадион “Българска войска ” ще бъдат преместени въз основата в Панчарево. Например прожекторите на осветлението, които още работят, могат да осветят някое от подготвителните стадиони. Все още не е взето решение за чимовете на терена, които са в относително положително положение.

В околните дни ЦСКА ще разгласи търг за почистване на терена за възобновяване на стадиона, като преди този момент ще бъдат демонтирани на част от нещата, които още стават за прилагане.

След това ще бъде търгът за строител, който да стартира работа. Амбицията на смесеното сдружение сред ЦСКА и страната е всичко да завърши в границите на 18 месеца.

Клубът към този момент е наел офис за администрацията на “Васил Левски ”, както и склад за фенмагазина. Той евентуално ще продължи да работи до разрушаването си.

От ремонта би трябвало да се облажи и аматьорският “Асеновец ” (Асеновград), който би трябвало да получи 1000 седалки, стига да са останали толкоз здрави след загубата в неделя.

Феновете на ЦСКА избесняха, откакто стана ясно, че треньорът на вратарите на “Лудогорец ” и националния тим Здравко Здравков се самонаранява, с цел да изкара наказване за “червените ”. На записите от мача се вижда ясно, че той се навежда, с цел да вдигне дръжката на лопата, запратена към триумфиращите играчи и управление на разградчани, и по-късно ляга все едно е нацелен в главата.

По принцип от ФИФА се пробват да избегнат тъкмо такива триумфи пред агитката на изгубилия тим, каквато направиха от “Лудогорец ”. Всички започнаха да скачат пред почитателите на ЦСКА, като част от тях нахлуха на пистата. Густаво Бусато спря много сериозен ентусиаст, тръгнал с лопата към празнуващите футболисти. Към тях полетя и топка, която удари един от играчите.

Доста забавни фигури се появиха на стадиона за последния му мач. Сред легендите като Христо Стоичков, Мартин Петров, Димитър Якимов бе и Методи Томанов. Точно той бе в основата на плана “Лудогорец ” с невероятния си усет за играчи. След това работи и за ФК ЦСКА 1948. На трибуните, не в ложата се събраха Христо Янев, Евгени Йорданов и Тодор Янчев. Бившият капитан на “червените ” Иван Бандаловски също бе измежду публиката.

Поетът и създател на една от най-красивите песни на агитката Елин Рахнев се появи след близо 7-годишно неявяване.

Йорданка Христова се зарече да се върне на стадиона, когато е подготвен, и още веднъж да извърши “Сърца червени ” пред претъпканите трибуни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР